Mitt liv som ambulerande it-support

Heads up till dig som kanske råkar besöka min sajt precis just nu: ifall du tycker att den ser oerhört märklig ut så beror det endast på undertecknad och inget annat 😉 En av utmaningarna med att driva eget och sakna it-support är nämligen att jag de facto gör allt jobb med ambaurora.com helt själv. Jag tycker att jag har rätt (nåja) hyfsade it-kunskaper för min profession som skribent och kommunikatör, men det går så klart inte alltid precis som man tänkt sig !

Jag har precis uppgraderat mitt befintliga tema för att göra en del välbehövliga ansiktslyft här inne (stay tuned!). Tyvärr visade det sig att en del av befintlig layout åkte åt skogen i samband med aktiveringen av det nya temat. Just nu jobbar jag på att återställa ordningen igen och räknar med att ha städat upp här igen inom kort!

Jobbhälsningar från IT-helpdesken…

/Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *