Om Malin | Kontakt

Hejsan! Malin Strandvall heter jag som har grundat och driver Ambaurora Communications.

Som du säkert har upplevt många gånger själv: ibland befinner vi oss i drastiska vägskäl i livet. Så kom det sig också att jag startade Ambaurora 2018 – mitt under livskris deluxe och pågående sjukskrivning.  Idag ska vi hålla oss till nuläget, men är du lässugen och nyfiken på att veta mer om bakgrunden och hur tankarna gick då så har jag bloggat om det exempelvis här och här.

Idag arbetar jag framförallt med uppdrag som skribent, kommunikationsrådgivare och kreatör.

Företagare, bokmal, språknörd och obotligt rastlös konstnärssjäl med starkt affärsdriv – så skulle man kanske kunna försöka sig på att sammanfatta det professionella och privata i mig. Mot den bakgrunden är det kanske inte heller så konstigt att jag hamnat där jag är idag.

Jag är nyfiken, ambitiös och drivs av att få kasta mig ut i det okända, utforska, testa och tänja på gränser och konventioner. Gränsen mellan vansinnet och det genialiska är som bekant hårfin, men likväl är det i de där gränsmarkerna som de mest intrikata och intressanta insikterna föds för mig.

Förutom en fil.kand i svenska språket är jag utbildad inom media/journalistik, foto, grafisk design- och bildbehandling.  Färg och form är stora intressen för mig, så när jag inte räddar pressmeddelanden från redaktionsslakt hittar du mig med största sannolikhet ute på fotoäventyr.

Våren 2021 förverkligade jag drömmen om att kunna sälja mina fotoprints och illustrationer i helt egen regi.  Under varumärket Art by Ambaurora driver jag nu även min webbshop – varmt välkommen in!

Så här kommer du i kontakt med mig

Jag är bosatt i Strängnäs, strax utanför Stockholm, men mina kunder finns över hela världen. Resan från Stockholm central till Strängnäs tar knappt 50 minuter, så tveka inte att höra av dig ifall du känner för att boka en lunch eller kaffe. Hör av dig till mig på malin.strandvall@ambaurora.com om du vill ta ett snack!

/Malin